Opplevd mye

Hei

Grunnen til at jeg har vært borte i 70 år er fordi jeg har gjort en del i det siste. Nå er det sommerferie og jeg er i gang med jobb. Jeg har jobbet veldig mye denne  uken. Sist uke var jeg og noen venner på båt tur. Ja vi kjørte rundt Hitra som vi brukte cirka en dag på fordi at båten ikke gikk fortere enn 5 knop. Men vi kom oss rundt Hitra på nesten 26 timer, men vi måtte jo så klart stoppe noen steder for å kjøpe og lage mat da selvfølgelig. Nå kan jeg stryke det av listen også at jeg har kjørt rundt Hitra i båt haha. 

Rett før båtturen så var jeg jo såklart i Trondheim igjen. Hadde det ikke vært for den fæle hosten jeg hadde ville nok turen vært litt bedre, men det var godt å komme seg vekk litt også. 

Så nå drar jeg snart på en liten ferie på sørlandet, jeg har jo bobil så jeg gleder meg veldig til å se sørlandet igjen. 

Vi blogges <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits