Fakta om meg!

Hei bloggen! Da er jeg endelig ferdig med alt som skal være klart til i morgen. Det var så godt og bare hoppe inn i dusjen og snart er det helg joho!!! Vel i dag så har det ikke skjedd så mye da så jeg tenkte jeg kunne legge ut noe fakta om meg selv. 

Jeg heter da Brage Aleksander og jeg bor på øya Hitra på en plass som heter Sandstad. Jeg er veldig glad i å Spille piano jeg går  på pianotime en gang i uken. Jeg har også bloggen som en liten hobby. På Sandstad så trives jeg veldig godt fordi vi bor rett ved siden av Trondheimsleia. Så hver dag ser jeg Skipet hurtigruten som jeg er veldig glad i det er et skip som står mitt hjerte nært. Jeg går på ungdomsskolen her på Hitra der har jeg mange fantastiske venner. Jeg trives veldig godt her på Hitra, men jeg tenker nok og flytte til Trondheim om noen år. Jeg en veldig humor spreder og er veldig opptatt på at alle skal ha det bra rundt meg. Jeg har to hunder som jeg kaller mine to sønner fordi de er jo på en måte barna mine. Jeg aner ikke hva jeg skal bli når jeg er eldre, men det skal nok finne på noe. 

Ja her er da noen fakta om meg da haha det ble et litt rart innlegg i dag, men ja sånn går det når du ikke vet helt hva du skal blogge om. Jeg har alltid vært så glad i sjøen og i båter og slikt. Jeg er ikke fiske da fordi det tar så lang tid, og da holder jeg på og kjede meg i hjel. Så jeg tror ikke jeg skal bli fisker. 

Ha en fin kveld:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits