Dagen her har vært litt så som så

Hei bloggen! Da er det på igjen med skole og travle dager. Første timen på skolen i dag var jo selvsagt det værste faget matte fy faen det var rett på med oppgaver som jeg ikke skjønner noe av. Jeg tror ikke jeg har gjespet så mange ganger i en time før. Etter skolen daa hadde jeg piano time da var jeg så stresset at jeg klarte og glemme gymbagen på skolen.  Og det kom jeg ikke på før jeg gikk inn døren hjemme. Ja dagen min har ikke akkurat vært en dans på røde roser, for og si det sånn. korøvelsen vår varer fra klokken 1830-2100 så klart ble vi jo litt forsinket. Så vi ble ikke ferdi før sånn 2115. Jeg sto jo og stresset fordi jeg skulle jo hjem og se på bloggerne.

Ja jeg er veldig avhenging på og se bloggerne. Jeg rakk meg sånn akkurat inn døren da det begynte. Litt flaks må man ha da før jeg kommer på at jeg hadde glemt gymbagen på skolen. Jeg fikk trøste meg med bloggerne da og det ble litt bedre når Toto kom oppi sofaen med meg.

Det letter bestandig litt på humøret når Toto kommer og setter seg på fanget mitt da. 

Ha en fin kveld :)
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits