Hvor er det blitt av påskeferien?

Hei bloggen! Akkurat nå sitter jeg og grubler over hvor fort tiden har godt. Herregud hvor er det blitt av påskeferien i morgen er den siste dagen jeg kan sove lenge. Så er det rett på med alt det vanlige stresset igjen. Det har endelig, for første gang på lenge vært fint vær her på øya ellers har det bare vært regn, regn og regn. Faktisk så ble jeg i bedre humør rett og slett når sola kom fram. Så da var det bare og ta med seg hundene og gå på en liten tur. Jeg har jo nesten ikke gjort noe anent enn og gå på tur i påskeferien, men jeg holder meg i form da i det minste. 

Jeg har hatt en sykt bra påskeferie og det håper jeg også du har hatt. Selv om det har skjedd mye rart som ikke er helt bra. Jeg ser stadig på nyhetene at det skjer knivstikking, drap og terrorisme. Det får meg til og tenke på hvor stor verden er og hvor mange gale mennesker som bor i den. 
 
Ha en fin kveld:)
 


 
 
 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits