Hjemme igjen

Hei bloggen! Jeg dro hjem en dag tidligere enn planlagt fra hytta, for hva skal man gjøre der oppe da? I mårrest da jeg våknet var jeg både trøtt og svimmel jeg datt nesten flere ganger. Jeg skjønner ikke jeg har slitt med den denne svimmelheten veldig lenge nå. Jeg prøver og drikke vann, men det ser ikke ut til og hjelpe så mye. Jeg dro til legen med det, for ikke så veldig lenge siden de tok en del prøver, men de fant ikke ut at noe var galt. Jeg fikk bare besked om og gå og legge meg på sofaen og drikke vann. Ja det hjelper og sove litt da, men. Jeg har ikke giddet og pakke ut av kofferten min enda jeg har bare gravd meg ned i sofaen og sett på tv. Jeg har ikke sovet så veldig godt i natten som var heller så det kan jo være derfor jeg er så svimmel. I natt så må jeg ligge til bestemor og bestefar siden mamma og pappa er på hytta enda. 

Ellers da jeg kom hjem så måtte jeg hjelpe bestefar i fjøset fordi de skulle på en konsert i en kirke utpå øya. Jeg ville være hjemme og passe hundene mens de var borte så alle hudene lå oppi sofaen med meg. 

Ha en fin kveld

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits