Typisk påske

Hei bloggen! Da har jeg endelig kommet ned på rommet for meg selv igjen. Jeg er fullladet med energi fordi at jeg har ligget på sofaen i hele dag og sett serie. Jeg åpnet påske egget litt tidlig i år fordi at når du ligger på sofaen og koser deg med film så må du jo ha litt og bite i ikke sant. Så har det skjedd noe veldig tragisk her ute. På torsdag ble det funnet en båt i ei fjære her på øya. Motoren var trolig i gang da de fant den og det viser seg at en mann i 59 åra er savnet. Og hvem vet hvor han er henn. Folk går rundt i fjæra og leter hele tiden for og se om de finner ham, men ingen har sett noe enda. Huff det er synd at sånne ting skal skje, men det er jo sånn at man skal ha respekt, for havet. Vi trenger ikke påske krim vi på Hitra i år vi ivertfall. 

Da jeg kom ned på rommet mitt så viste det seg at en liten tyv har tatt sengen min fra meg. Hihi det er jo ikke første gangen det skjer.Ha en fin kveld videre da fine blogg leser :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits