Mitt tips, for å ikke få kviser

Hei igjen! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan man ungår kviser. Vell disse to produktene bruker jeg.Den til venstre er ansiktsmaske fra Herbalife som du kan kjøpe på nettet .Den er uten slike stoffer som iriterrer huden.Den til venstre er Basiron kvisekrem som du får kjøpt på apoteket.

1. Fukt en vaske klut og vask ansiktet med den. Det er veldig viktig at huden er ren når du skal bli kvitt kvisene.2. Påfør masken i et tjukt lag.Du må ikke bruke masken jeg har, men jeg ville ikke ha brukt de maskene du får kjøpt på HM fordi det er mange rare stoff i disse som kan føre til eksem og irritere huden.3. vent i 10-15 minutter slik at masken tørker. Vask så av masken og la huden hvile i 10 minutter.4. Etter at det har godt 10 minutter påfør Basiron kvisekrem i et tynt lag og la det tørke helt inn. Denne kremen skal ikke vaskes av.Ja her har du mine tips får hvordan ungå kviser. Du må ikke ha ansiksmaske, men jeg bruker det. Om du vrikelig vil ha maske så må du gå på apoteket og se Eller en hudpleiebutikk.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits