Skoleball i går

Hei i går fredag var det skoleball på skolen. Det gikk jo som det måtte gå synging, hopping og dansing. Nå ligger jeg her da nesten uten stemme. Men uansett det var veldig gøy. Vell idag har jeg ikke gjort så mye bare ligget på sofaen og sett film. Det er det eneste jeg har gjort idag eller jeg satt meg jo ned ved pianonet og øvde  litt fordi jeg og Helle har tråsalt fått tre sangoppdrag. Jeg blir jo Hitras justin bieber snart. Haha nei da vil helst ikke ende opp som han.

Det er så fantastisk godt med helg. Jeg er jo en person som er veldig glad i ferie og ta livet med ro. Og er ikke så glad i alt det stresset som hverdagen bringer. Jeg synes det bare er digg og legge igjen mobilen på rommet og ta med macen opp i stua og bare slappe av med en skekk film. Så slik tilbringer jeg helgene mine. Det er no typisk når du har kommet et stykke inn i filmen så kommer mamma på at hun skal vaske stua. Og begynner og støvsuge rundt deg. Haha det er liksom vær gang jeg begynner og se en film så enten må mamma støvsuge, eller så er det hundene som begynner og bjeffe. Eller så begynner mobilen min og ringe. Det er lenge siden jeg har kunne sett en fim uten og bli avbrutt av noe. På ballet i går fredag så måtte vi jo ta bilder med det værste av alt det var at ingen bilder ble normale. Så jeg tok det beste jeg kunne finne. 

Ha en fin kveld alle sammen ;)

 

 

 


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits