ups har ikke blogget på en stund nå :(

Hei igjen da er jeg tilbake igjen har hatt en god og lang vinterferie på Gran Canaria også har jeg bare lagt bloggen bak meg en stund. haha ,men nå er jeg tilbake på Gran Canaria var vi på vakre Puerto rico der lå vi på Marina suites hotell. Et vakkert hotell like ved puerto rico stranden. Haha vi lå no ikke på Puerto rico stranden fordi at den ligger midt inne i en båthavn. Så vi dro til Amadores på stranden der en dag. Vi hadde noen herlige dager på Gran Canaria og liksom alle sammen snakker norsk, så du trenger nesten ikke og snakke engelsk. Bassenget var stort og romslig det var deilig og bade der :)

En dag tok vi båten til Mogan det var en fin liten by den minnet meg litt om mamma mia filmen. Manglet bare Abba til og synge noen sanger så har det vært prikk lik filmen. Da vi kom tilbake til Trondheim frøs vi nesten ihjel da vi gikk ned den glatte flytrappa. haha det er jo meg og charter Hilde som liker oss best i varmere strøk. men nå sitter jeg på kjøkkenbordet med macen med en kopp te og titter på den iskalde snøen utenfor vinduet.

ha en fin kveld:)

 

 

 Her er det fine bassenget på Marina suites i puerto rico.

 

 Her er vi på Mogan.
 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brageulvan

brageulvan

16, Hitra

Hei mitt navn er Brage Aleksander og jeg bor på den lille øya Hitra to timer unna byen Trondheim. På denne bloggen skal jeg skrive om hva jeg gjør her ute. Kontakt meg på: bragelervaag89@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits